Over ons

Matralux b.v.® is producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, air-matrassen, ledikanten, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. Bij de ontwikkeling en het produceren van deze producten besteden wij veel zorg aan comfort, duurzaamheid, prijsstelling en vormgeving. Bovendien voldoen onze nieuwste modellen aan de laatste trends en technieken.

Directeur Han Houtman is al meer dan 35 jaar actief in de beddenbranche. In 2002 richtte hij Matralux b.v.® op. Matralux b.v.® opteert als zelfstandig, internationaal bedrijf dat snel en adequaat levert aan diverse detaillisten in Nederland, Duitsland en België. De nieuwe en uiterst moderne fabriek in Dedemsvaart heeft een groot magazijn, showroom en kantoren. Innovatie en kwaliteit zijn de speerpunten bij de productie van onze slaapsystemen.

Doordat wij zelf ontwerpen en ontwikkelen, kunnen wij op elk moment inspelen op specifieke wensen van de detaillist. De intensieve, flexibele samenwerking met verschillende toeleveranciers en detaillisten garandeert een constante topkwaliteit van matrassen, boxsprings, bedbodems, etc.

Ons voornaamste doel is: aantrekkelijke kwaliteitsbedden maken, waar de afnemer lang (slaap)plezier van zal hebben.

Handen

Matralux is groothandel/producent, wij leveren niet rechtstreeks aan en communiceren niet rechtstreeks met de consument. Alle contacten en verdere informatie gaan uitsluitend via de detaillist.