Life & Soul collectie

Dans je bed uit!

Perfect ventilerende matrassen
Ademende gelatexeerde paardenharen drukverdeler voor kracht, souplesse en ventilatie. Ventilerende border met 3 dimensionale ventilerende band.
Afritsbare en wasbare hoes.

Comfort lagen 2 x 5 cm:
koudschuim HR 45
Clima Latex

De kernen naar keuze: 
260 Pocket p/m2
500 Pocket p/m2
1100 Pocket p/m2

Download de Brochure

Optimaal ventilerende en comfortabele matrassen

Een goede matras valt en staat met de conformiteit, dit is het vermogen van de matras om zich aan te passen aan uw lichaam zodat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld.

De keuze is mede afhankelijk van uw gewicht en lengte, maar zeker ook van uw persoonlijke voorkeur. Het is dus heel waarschijnlijk dat uw partner een andere matras dan u nodig heeft.

De Life & Soul® matrassen zijn hiervoor allemaal even dik gemaakt en daardoor eenvoudig te combineren mede afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Als de conformiteit goed is zal de wervelkolom zijn natuurlijke vorm aannemen en kan zich gedurende de nacht volledig herstellen doordat de tussenwervelschijven weer vocht en voedingstoffen op kunnen nemen.

De gelatexeerde paardenharen drukverdelers in de Life & Soul® matrassen zorgen voor een goede stabiliteit, conformiteit, ventilatie en duurzaamheid.
Voor uw comfort is het tevens belangrijk dat er een constante temperatuur is tijdens het slapen en doorvoor zorgt de Life & Soul® matras door zijn bijzondere opbouw en keuze van materialen

Elke dag vol energie
 • Dans je bed uit met een Life & Soul matras

Matraskern Life and soul

Life & Soul collection

Voor de Life & Soul® matrassen worden alleen de beste en geteste materialen gebruikt die tevens voldoen aan het Ökotex Standaard 100 keurmerk wat staat voor goedgekeurde materialen die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Ook zijn alle producten CFK vrij geproduceerd.

sfeer afbeeldingOnze pocketveringkernen zijn LGA getest wat staat voor een gegarandeerde constante kwaliteit voor blijvende elasticiteit en veerkracht.
De paardenharen duurzame drukverdelers worden zo verwerkt dat deze tevens zullen zorgen voor optimale souplesse en veel ventilatie.
Ventilerende borders die zijn voorzien van openingen dienen tevens 5 comfortzones. De matrashoes is voorzien van een 3 dïmensionale ventilatieband.
Het onderscheid tussen 2 type afdeklagen. De dikke comfortabele afdeklagen worden geleverd soepel en maximaal ventilerende Clima Latex SG 63 die is voorzien van duizenden ventilatie gaten. De iets stevigere en iets warmere High Resilience koudschuim HR 60 zal het draaien vergemakkelijken.

Life & soul matrassen collectie
 • Samba Ol59

  7-zone tonvormige pocketveren met 1100 veren per m2 en tweezijdig afgedekt met een gelatexeerde paardenharen drukverdeler en 5 cm clima latex SG 63. Dikte ca. 27 cm. Zeer geschikt en comfortabel voor zwaardere personen.

 • Salsa Ol39

  7-zone tonvormige pocketveren met 500 veren per m2 en tweezijdig afgedekt met een gelatexeerde paardenharen drukverdeler en 5 cm clima latex SG 63. Dikte ca. 27 cm. Een comfortabel en prettig stevig matras.

 • Jazz soft/medium Ol10 / Ol11

  5-zone tonvormige pocketveren met 260 veren per m2 en tweezijdig afgedekt met een gelatexeerde paardenharen drukverdeler en 5 cm clima latex SG 63. Dikte ca. 27 cm. Soepel of medium voor niet al te zware personen.

 • Mood Ol50

  7-zone tonvormige pocketveren met 1100 veren per m2 tweezijdig afgedekt met een gelatexeerde paardenharen drukverdeler 5 cm koudschuim HR 60. Dikte ca. 27 cm. Zeer geschikt en comfortabel voor zwaardere personen.

 • Rock Ol30

  7-zone tonvormige pocketveren met 500 veren per m2 en tweezijdig afgedekt met een gelatexeerde paardenharen drukverdeler en 5 cm koudschuim HR 60. Dikte ca. 27 cm. Een comfortabel en prettig stevig matras.

 • Pop soft/medium Ol19 / Ol20

  5-zone tonvormige pocketveren met 260 veren per m2 en tweezijdig afgedekt met een gelatexeerde paardenharen drukverdeler en 5 cm koudschuim HR 60. Dikte ca. 27 cm. Soepel of medium voor niet al te zware personen.